Güncel Haberler

Pilot uçuş sırasında kalp krizi geçirince, uçuş tecrübesi olmayan eşi uçağı indirdi – Son Dakika Dünya Haberleri

69 yaşındaki Yvonne Kinane-Wells, pervaneli uçağı indirmesine yardım etmek için hava trafik kontrolünü aradı; 78 yaşındaki kocası Eliot Alper, 5.900 feet yükseklikte yanındaki pilot koltuğuna yığılmıştı.

Uçağın Las Vegas’taki Henderson Executive Havalimanı’ndan Kaliforniya’nın Monterey şehrine doğru giderken pilot Alper’in rahatsızlanmaya başladığı bildirildi.

Inside Edition’ın elde ettiği ses kaydında Kinane-Wells’in hava trafik kontrolüne içinde bulundukları tehlikeli durumu doğrularken paniğe kapıldığı kaydedildi.

Hava trafik kontrol temsilcisi Kinane-Wells’e inişte rehberlik etti ve onu en yakın havaalanına yönlendirmeden önce daha fazla güç eklemesini tavsiye etti.

Temsilci, Kinane-Wells’e “Dönüşünüzden sonra ovalara indiğinizde doğrudan Bakersfield havaalanına gitmenizi sağlayacağız. Elbette?” dedi.

Hayatında hiç uçağa binmediğini söyleyen Kinane-Wells, sesinde endişeyle temsilciye sordu. “Elbette” dediği aktarıldı.

Birkaç dakika sonra Kinane-Wells kontrollü uçak, Kaliforniya’daki Meadows Field Havaalanına başarılı bir acil iniş yaptı.

Yerdeki acil durum ekipleri, iniş yapan uçağın önünü kesmek için acil durum araçlarını kullandı.

Pilot Alper, görevliler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Ron Brewster, Kinane-Wells’deki Kern County Havalimanları müdürü “Bildiğim kadarıyla eşi benzeri görülmemiş bir şey. “Kariyerim boyunca bunu hiç görmedim.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu